uggs online

Warm blijven maar stijlvol met Ugg laarzen

Published In: UGGs Uitverkoop Created Date: 2017-06-27 Hits: 105 Comment: 0

Enkele jaren geleden barstte een kleine bootmerken die meestal gereserveerd waren voor surfers in Australië op de schoenencène. Dat merk was Ugg, een naam populair door surfers die de warme, fuzzy voering van de laarzen waarderen. Surfers in Australië waren afhankelijk van de warme binnenkant van UGGs Uitverkoop laarzen om hun voeten warm te houden als ze uit het water kwamen, maar niemand dacht aan Uggs zo modieus op dat moment. Ze zijn unisex schapenvacht laarzen - ze hebben fleece aan de binnenkant en Een gelooide buitenkant met een rubberen zool. Ze zijn niet waterdicht, dus ze doen het niet zo goed in de sneeuw, wat ironisch is, omdat veel Amerikanen hun Uggs als sneeuwschoenen aanvankelijk kopen.

Enkele jaren geleden barstte een kleine bootmerken die meestal gereserveerd waren voor surfers in Australië op de schoenencène. Dat merk was Ugg, een naam populair door surfers die de warme, fuzzy voering van de laarzen waarderen. Surfers in Australië waren afhankelijk van de warme binnenkant van UGGs Uitverkoop laarzen om hun voeten warm te houden als ze uit het water kwamen, maar niemand dacht aan Uggs zo modieus op dat moment. Ze zijn unisex schapenvacht laarzen - ze hebben fleece aan de binnenkant en Een gelooide buitenkant met een rubberen zool. Ze zijn niet waterdicht, dus ze doen het niet zo goed in de sneeuw, wat ironisch is, omdat veel Amerikanen hun Uggs als sneeuwschoenen aanvankelijk kopen.

vrouwen UGG Sundance schapenvacht hoge laarzen 5325 zand Kopen Online

 

Een paar jaar geleden gaf veel Hollywood beroemdheden Uggs een proberen, en zo waren de laarzen overal! Ugg laarzen zijn op dit moment in de mode gewerkt. De detailhandelaar heeft onlangs samengewerkt met de schoenontwerper Tamara Mellon van Jimmy Choo om een ​​laarzenlijn met studded sterren en andere modieuze afwerkingen te maken, zoals fringes.Uggs zijn van praktisch tot modieus In een paar jaar, en tegenwoordig is het merk veel meer dan alleen laarzen. Nu, je kunt uggs uitverkoop online schoenen, Ugg sandals, Ugg slippers krijgen - de lijst gaat door en door! Ugg laarzen helpen u warm blijven zodra de koude lucht rushes in, maar dankzij een modieuze revamp, kunnen deze surfer laarzen u ook helpen om super stijlvol te blijven. Hieronder zijn enkele picks voor het herfstseizoen.

 

Ugg Australia Vrouwen Klassiek Tall

Dit zijn de Ugg laarzen die het allemaal begonnen hebben - de klassieke lange laars is een van de merken 'heritage styles'. Onlangs hebben deze laarzen een high fashion makeover ondergaan, en ze komen nu in gemarmerde koperen schapenvacht, zodat u warm kunt blijven en tegelijkertijd een verklaring kunt doen. De lange uggs uitverkoop dames laarzen zijn de meest veelzijdige stijl, omdat ze er goed uitzien en helemaal naar beneden getrokken worden met een deel van de fleece-schapenvacht. Met een zachte schuim binnenzool bedekt met echte schapenvacht, zijn deze laarzen uiterst comfortabel en ook extreem warm.

Ugg Australia Womne Classic Short

De klassieke shorts, zoals hun grotere familieleden, zijn ook een onderdeel van de laarzen die het allemaal begonnen hebben. Maar ze kwamen volgende, in een kortere stijl die populair was door studenten over het hele land, die gezien zouden kunnen worden hun UGG laarzen te sporten met alles van denim-minirokjes tot in sweatpants of zwarte leggings.

Elk paar klassieke korte laarzen is bekleed met pluche fleece, die je voeten gezellig en warm houdt, ongeacht de temperatuur buiten. U vindt ook een versterkte hak die de test van de tijd overschrijdt. Deze laarzen trekken niet veel aandacht op; In plaats daarvan zijn ze stijlvol op een meer klassieke manier. Overweeg om deze laarzen in de eenvoudige kastanjenschaduw te krijgen, want ze gaan met bijna alles wat je draagt.

Ugg Australia Women's Lynnea Clog

Zoals hierboven vermeld, heeft Ugg in de loop der jaren hun aanbod uitgebreid uitgebreid. Nu kunt u niet alleen laarzen vinden, maar ook sandalen, slippers en zelfs klompen! Klompen zijn bijzonder trendy dit seizoen, en Ugg's op de beroemde schoen zijn tegelijkertijd stijlvol en warm. Met een suède en leren bovenkant en een schapenvacht fleece voering geven deze schoenen u een beetje extra hoogte. Ze zijn super modieus, gemodelleerd na de klompen die Chanel-ontwerper Karl Lagerfeld beroemd gemaakt een paar seizoenen terug, met gegoten rubberen hakken, leren gevoerde hakken en nagelkop trim. Perfectioneer voor de meid die tegelijkertijd warm en modieus blijft, deze zien er goed uit met een jurk en een paar dikke tights.

Ugg Australia Vrouwen Coquette Sheepskin Slippers

Ten tweede, de klassieke stijl, de slip-on schapenvacht slippers gemaakt door Ugg zijn een van de meest populaire stijlen die er zijn. Deze slippers zijn niet technisch bedoeld voor het buitenleven, maar dat heeft de studenten niet gestopt om ze helemaal in de klas te dragen. Warm, gezellig en comfortabel, deze slippers zijn volledig bekleed met schapenvacht en hebben een zachte, flexibele buitenkant. Ze zijn geconstrueerd om op je voet te schimmelen, dus je zult ze nooit willen weghalen. Het beste van alles, ze zijn modieus genoeg om publiek uit te dragen - terwijl ze duidelijk comfortabele slippers zijn, zullen ze niet belachelijk uit de wereld komen.

Uggs kunnen uit bescheiden begin zijn gekomen, maar tegenwoordig kunnen de modieuze laarzen op iedereen worden gezien van collegekinderen in het noordoosten naar beroemdheden die hun voeten rusten van zes inch hakken. Krijg je een paar Uggs deze herfst om ervoor te zorgen dat je niet alleen toasty blijft, maar je blijft ook trendy. Er is geen reden dat je stijl moet opofferen om alleen warm te blijven - Ugg biedt stijlen die je tenen warm en gezellig houden en je nog steeds goed uitzien!

Leave A Comment

Captcha