Palinghuis Schoonaarde 1910-2010

dinsdag 22 juni 2010

Het Palinghuis in Schoonaarde is werkelijk een eeuw oud ! Dit werd feestelijk gevierd samen met tal van klanten op 19 juni.

Dit gerenommeerd palingrestaurant is deze vele jaren lang steeds in dezelfde familiehanden gebleven. Een unicum.

Het is niet veel restaurants gegeven. 'Dit restaurant wordt nu al door de vierde generatie gerund, de zaak ging telkens over van moeder op dochter', zegt Annemie. 'Je kan hier nu nog altijd paling in sjalotjes op de wijze van mijn overgrootmoeder proeven. Twee wereldoorlogen en heel wat economische crisistoestanden hebben daar niets aan veranderd.'

Onze beide families onderhouden al vele jaren lang een echte vriendschapsband.

Aan de huidige generatie Annemie Pauwels en Filip Van Den Broeck: oprechte gelukwensen en hop naar de volgende 100 jaar.
afbeeldingen via Nieuwsblad

Comments

0 Responses to "Palinghuis Schoonaarde 1910-2010"

Een reactie plaatsen

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN
Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief